Meniu
Cos de cumparaturi

Suflante

Suflante

Suflantele te pot ajuta sa elimini usor excesul de umezeala din habitaclu dupa o curatare interioara. Suflantele te pot ajuta de asemenea sa usuci mai repede suprafetele proaspat spalate ale masinii, indiferent daca functioneaza cu aer cald sau la temperatura ambientala. Daca te-ai chinuit vreodata cu apa care se scurge de sub ornamente, chedere, imbinari dupa ce ai sters masina, stii cat de necesara poate fi o suflanta.

Producator: Vacmaster

Suflanta aer Vacmaster Air Mover 124W, 15 mc

In Stoc
Suflanta aer Vacmaster Air Mover 124W este foarte eficienta atat pentru racire cat si pentru uscarea, datorita vitezei ridicate cu care recircula aerul in zonele in care este utilizata. Vacmaster Air Mover este perfecta pentru uscarea suprafetelor interioare auto, a carpetelor, covoarelor, a peretilor dupa gletuire sau zugravire sau pentru recircularea aerului in sali de gimnastica sau in alte incaperi. Vacmaster Air Mover accelereaza puternic circulatia aerului pentru a ajuta la evaporarea apei..
49900 lei
Fara TVA:49900 lei
Producator: Bigboi

Suflanta aer cald Bigboi Blowr Mini

Lipsa Stoc
Suflanta cu aer cald Bigboi Blowr mini - Uscare touchless pentru pasionatii de ingrijire auto.Dupa cum stie orice pasionat de ingrijire auto, procedurile de detailing fara contact reduc mult sansele de a lasa zgarieturi pe masina. Daca procesul de spalare necesita o manusa, procesul de uscare nu mai necesita o carpa de uscare!Praful si murdaria pot fi prinse in fibrele lungi si absorbante ale prosoapelor si pot provoca zgarieturi atunci cand stergeti masina. Si marginile lor pot provoca ..
89900 lei
Fara TVA:89900 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)