Meniu
Cos de cumparaturi

Transport gratuit pentru comenzile de minim 499 ron

InDETAIL blog InDetail

02 mar. Cum curatam suprafetele din piele
0 192
Curatarea si mentenanta regulata a suprafetelor din piele, din habitaclul autovehiculelor, este singura cale de a pastra integritatea acestora. Dupa ce ai identificat tipul de piele si ai ales solutia de curatare, inainte de orice, trebuie verificata compatibilitatea dintre solutie si suprafata. In..
29 mar. Hidratare si protectie piele
0 141
Dupa curatarea suprafetelor din piele, hidratarea si intretinerea acestora este deosebit de importanta. Dupa ce suprafetele curatate sunt perfect uscate si fara reziduuri chimice, se poate trece la hidratarea acestora. Daca pielea nu este corect hidratata, va incerca sa compenseze deficitul cu umid..
07 apr. Cum ne spalam corect masina la exterior
0 106
Spalarea corecta si regulata a masinii tale este singura cale de a pastra integritatea vopselei. Procesul de spalare este influentat de 4 factori: tipul de solutie utilizata (compozitia chimica), temperatura, timpul de contact cu suprafata si actiunea mecanica. Daca avem in vedere acesti factori pe..
07 iun. Ghid spalare microfibre
0 125
Prosoapele si lavetele din microfibre sunt ustensile importante pentru detaileri. Prin urmare, este important sa le speli in mod regulat pentru a evita murdarirea inutila sau chiar zgârierea suprafetei vehiculului. In special, in cazul prosoapele din microfibra, exista câteva reguli de care trebuie..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)