REGULILE CARE GUVERNEAZA PROCESAREA DATELOR PERSONALE DE CATRE INDETAIL ONLINE SRL

INFORMATII GENERALE

Suntem foarte atenti cand vine vorba de protejarea datelor cu caracter personal in conformitate cu legile in vigoare, in acord cu Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale din 27 aprilie 2016 ("RPD"). Obiectivul nostru este sa iti furnizam informatii si control asupra procesarii datelor tale si uneltelor care iti permit sa te folosesti de protectia drepturilor care rezulta din lege. In randurile de mai jos va prezentam informatii despre cum procesam datele personale, cum le securizam si cu cine le impartim. Daca aveti intrebari suplimentare despre cum va folosim datele personale, contactati-ne la urmatoarea adresa de e-mail: contact@indetail.ro.

CUM VA OBTINEM DATELE?

Va folosim datele personale deoarece ati decis sa faceti cumparaturi pe magazinul nostru online indetail.ro ("Magazin") sau pentru ca v-ati dat acordul sa primiti informatii comerciale prin adresa de e-mail furnizata sau ne-ati dat acordul sa folosim adresa prin utilizarea websiteului Magazinului. Magazinul opereaza in conformitate cu Regulamentul, pe care il puteti citi aici.

CINE ESTE ADMINISTRATORUL DATELOR DVS. PERSONALE?

Magazinul online indetail.ro apartine firmei "Indetail Online SRL". Firma este inscrisa la registrul comertului cu numarul J40/8124/2020 si are cod de inregistrare fiscala RO42783501 si sediul social in Bucuresti, Bld. Gheorghe Sincai Nr.6, Bl. 2, Sc. C, Ap. 63, sector 4.

CUM POT CONTACTA INSPECTORUL DATELOR PERSONALE?

Contacteaza Inspectorul nostru al Datelor Personale: contact@indetail.ro sau folosind formularul de contact.

CUM VA PROCESAM DATELE PERSONALE?

Daca folositi Magazinul nostru, va vom procesa datele personale pentru scopurile urmatoare:

a) Pentru a respecta contractul de vanzare stabilit intre dvs. si Magazin - fundamentul pentru procesarea datelor dvs., care rezulta in urma acceptarii termenilor si conditiilor Magazinului. Cea mai mare parte a datelor pe care ni le furnizati sunt necesare pentru a implementa cu succes contractul de vanzare si livrarea bunurilor cumparate catre dvs.; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesara pentru a respecta contractul.

b) Pentru a va administra contul de pe site-ul Magazinului este necesar sa va creati un cont de utilizator, acceptand astfel termenii si conditiile Magazinului. Crearea unui cont in Magazin va va permite, de asemenea, sa va accesati datele pe care le-ati furnizat, inclusiv istoria cumparaturilor, si sa va folositi de unele drepturi legate de procesarea datelor; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesara pentru a respecta contractul.

c) Pentru a procesa plangeri - la baza acestei procesari a datelor sta obligatia Administratorului care rezulta din prevederea legii legata de garantia pentru defectele gasite in obiectele vandute. Furnizarea datelor in formularul plangerii este obligatorie pentru o adecvata considerare a plangerii dvs.

d) Daca va exprimati consimtamantul separat, vom trimite informatii comerciale despre bunurile oferite spre vanzare in Magazin pe adresa de e-mail furnizata de dvs., inclusiv ofertele promotionale - in acest caz, baza de prelucrare a datelor este consimtamantul dumneavoastra, care nu este obligatorie si o puteti retrage oricand contactand datele de mai sus sau facand click pe linkul pe care il trimitem in fiecare e-mail cu informatii comerciale. Retragerea consimtamantului nu afecteaza corectitudinea procesarii datelor in perioada anterioara retragerii.

e) Daca va exprimati consimtamantul separat, va vom trimite informatii comerciale la numarul de telefon mobil furnizat de dvs. catre Magazin, inclusiv ofertele promotionale - in acest caz, baza pentru prelucrarea datelor este consimtamantul dvs., care nu este obligatoriu si il puteti retrage in orice moment, contactand-ne prin datele de mai sus. Retragerea consimtamantului nu afecteaza corectitudinea procesarii datelor in perioada anterioara retragerii.

f) Pentru a va trimite mesaje de marketing personalizate pe site-ul magazinului, de ex. care iau forma unei sugestii de a cumpara bunuri cu ajutorul profilarii. Mesajele vor fi pregatite pe baza analizei achizitiilor dvs.

- baza de prelucrare a datelor dvs. in acest caz, va fi interesul legitim al Administratorului constand in comercializarea bunurilor oferite in magazin, atat bunurile Administratorului, cat si ale furnizorilor.

g) In scopuri de marketing - din cand in cand, putem trimite informatii despre oferta magazinului indetail.ro sau despre oferta partenerilor nostri comerciali la adresa de mail furnizata de dvs.. Baza de prelucrare a datelor dvs. in acest sens va fi interesul legitim al partenerilor nostri in comercializarea produselor indicate in oferta. Puteti oricand obiecta procesarii datelor dvs. si nu vom mai face acest lucru. Va puteti exprima opozitia contactand-ne sau folosind formularul de contact.

h) In scopuri statistice interne ale Administratorului

- in acest caz, baza pentru prelucrarea datelor va fi interesul legitim al Administratorului, constand in colectarea de informatii pentru a permite dezvoltarea afacerii si personalizarea serviciilor pentru nevoile utilizatorilor Magazinului. i) Pentru a confirma indeplinirea indatoririlor noastre si pentru a investiga reclamatiile sau a apara impotriva revendicarilor care pot fi indreptate impotriva noastra, prevenirea sau detectarea fraudei - baza pentru prelucrarea datelor dvs. in acest caz va fi interesul legitim al Administratorului, care este protectia drepturilor, confirmarea performantei si obtinerea in acest sens a remuneratiei datorate de clientii Administratorului.

Acordam atentie transparentei prelucrarii datelor dvs. personale. Daca aveti intrebari cu privire la procesul sau regulile de prelucrare a datelor, va rugam sa ne contactati. Noi procesam datele dumneavoastra in conformitate cu legea, asigurandu-ne ca acestea sunt actuale si corecte. Prin urmare, din cand in cand va vom aminti despre necesitatea actualizarii datelor prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail furnizata de dvs..

Datele dvs. personale nu vor fi procesate pentru luarea de decizii automate fara consimtamantul dumneavoastra.

ESTE OBLIGATORIE FURNIZAREA DATELOR PERSONALE?

Este decizia dvs. daca doriti sa ne furnizati date si ce fel de date ne furnizati, dar retineti ca atunci cand faceti cumparaturi in magazin, furnizarea anumitor date va fi obligatorie pentru executarea contractului de vanzare, deoarece fara acestea nu vom putea procesa comanda. Nefurnizarea datelor pe care vi le cerem rezulta in imposibilitatea plasarii comenzii. Nu este obligatoriu sa va dati consimtamantul de a primi informatii comerciale la adresa de e-mail furnizata sau numarul de telefon furnizat pentru a realiza un acord de vanzare a bunurilor. Daca va dati consimtamantul, il poti retrage oricand.

CU CINE VOM IMPARTASI INFORMATIILE DVS. PERSONALE?

Vom transmite datele dvs. entitatilor care colaboreaza cu noi pentru a indeplini contractul de vanzare a bunurilor achizitionate de dvs.:

a) In functie de metoda de livrare pe care o alegeti, va vom imparti datele necesare livrarii de bunuri catre una dintre urmatoarele entitati:

* Fan Courier

* Alte entitati care vor furniza in viitor servicii de livrare pentru bunurile achizitionate de dvs. in magazin.

b) In functie de alegerea metodei de plata pentru bunurile achizitionate, va vom impartasi datele necesare pentru a primi sau efectua plati pentru bunurile achizitionate catre urmatoarele entitati: * Una dintre companiile de curierat mentionate mai sus, in cazul in care metoda de plata pentru bunurile selectate a fost "numerar la livrare"

* Netopia Mobilpay - daca ati ales sistemul de plati Netopia Mobilpay ca metoda de plata,

* Alti operatori de plata cu care vom coopera pentru a primi o plata pentru bunurile achizitionate de dvs.

c) De asemenea, va putem impartasi datele personale cu alte entitati din categoriile de mai sus, cu care vom stabili cooperarea.

CAT TIMP VOM PASTRA INFORMATIILE DVS. PERSONALE?

Vom procesa datele personale furnizate de dvs in perioada:

a) Necesara pentru completarea contractului de vanzare, pentru completarea cererilor dvs., precum si pentru confirmarea indeplinirii indatoririlor noastre si investigarea reclamatiilor sau apararea impotriva cererilor care pot fi indreptate impotriva noastra - nu mai mult de 10 ani de la data la care ne-ati furnizat datele dvs.

b) Daca trimiteti o solicitare de stergere a contului dvs. in magazin, este posibil sa va procesam datele in intervalul necesar pentru confirmarea indeplinirii sarcinilor noastre si investigarea reclamatiilor sau apararea impotriva revendicarilor care pot fi indreptate impotriva noastra - nu mai mult de 10 ani de la data la care ne-ati furnizat datele dvs.

CUM VA PROTEJAM DATELE?

Utilizam o serie de masuri de securitate IT si organizationale menite sa minimizeze riscul de scurgere a datelor, distrugerea si dezintegrarea acestora, cum ar fi: sistemul de firewall, sistemele antivirus si anti-spam, procedurile interne de acces, prelucrarea datelor si recuperarea de urgenta precum si un sistem de backup pe mai multe niveluri. Magazinul nostru ofera un nivel foarte ridicat de securitate prin utilizarea aplicatiei Web Firewall (WAF) si a sistemului de securitate impotriva atacurilor DDoS, utilizam un nivel inalt de criptare a conexiunii HTTPS / SSL in conformitate cu cele mai bune practici. Va amintim ca utilizarea Internetului aduce intotdeauna riscul unor incidente de securitate , dar va asiguram ca datorita procedurilor implementate de revizuiri si actualizari sistemice informatice, precum si de monitorizarea activa a punctelor critice de sistem, scopul nostru este de a reduce cat mai mult acest risc.

CE DREPTURI AVETI IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR DVS. DE CATRE NOI

In conformitate cu GDPR, aveti acces la un numar de drepturi in legatura cu transferul informatiilor dvs. personale catre noi, cum ar fi:

a) Dreptul de a sti cum sunt prelucrate datele dvs. personale - daca aveti intrebari cu privire la modul cum procesam datele dvs., va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact furnizat in aceasta pagina sau prin trimiterea de informatii la contact@indetail.ro, va stam la dispozitie,

b) Dreptul de a accesa si de a actualiza datele - aveti intotdeauna acces la datele dvs. personale din contul dvs. in magazin.Puteti edita si actualiza datele furnizate. Daca nu ati creat un cont in magazin, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact din aceasta pagina- va vom oferi informatii despre datele dvs. si le vom actualiza la solicitarea dvs.,

c) In termenii stabiliti de GDPR, aveti, de asemenea, dreptul la:

* Eliminarea datelor - daca doriti ca noi sa nu mai procesam datele dvs., va puteti sterge contul in magazin sau ne puteti raporta o astfel de solicitare. Va rugam sa retineti ca acest lucru nu este un drept absolut si putem refuza sa stergem datele despre care avem o baza pentru prelucrarea sa (de exemplu, indeplinirea unei obligatii legale sau urmarirea sau apararea impotriva cererilor care ar putea fi indreptate impotriva noastra) .

* Cereri de limitare a procesarii datelor,

* Pentru a obiecta la prelucrarea datelor dvs., daca baza procesarii este un interes legitim al administratorului sau care indeplineste sarcini de interes public, * Retragerea consimtamantului, daca datele sunt procesate pe baza consimtamantului dvs.,

* Transfer de date, daca procesarea se bazeaza pe un contract sau pe acordul dvs.

* Puteti accesa toate drepturile de mai sus contactand responsabilul nostru pentru protectia datelor (adresa de e-mail: contact@indetail.ro) sau utilizand formularul de contact.

CAND VETI PRIMI RASPUNSUL DE LA NOI?

Vom incerca sa finalizam cererile dvs. cat mai repede posibil si sa va raspundem la intrebarile cu privire la datele personale. In orice caz, ar trebui sa primiti un mesaj de la noi in nu mai tarziu de 30 de zile de la primirea cererii dvs. In aceasta perioada va vom da un raspuns sau va vom informa despre prelungirea termenului limita si vom explica motivele. Daca avem indoieli cu privire la autenticitatea identitatii persoanei care face o cerere specifica, putem pune mai multe intrebari pentru a o verifica.

INFORMATII DESPRE ORGANISMUL COMPETENT SA DEPUNA O PLANGERE

Daca considerati ca va prelucram in mod ilegal datele dvs. personale, puteti depune o plangere la Presedintele Oficiului pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal. Daca aveti intrebari legate de prelucrarea datelor dvs. personale de catre noi sau doriti sa utilizati drepturile care rezulta din GDPR, utilizati formularul de contact sau scrieti direct la Supervizorul pentru Protectia Datelor: contact@indetail.ro.