Meniu
Cos de cumparaturi

Transport gratuit pentru comenzile de minim 499 ron

Livrare

Toate comenzile vor fi procesate si trimise spre livrare in maxim 48 de ore lucratoare de la plasarea comenzii pe site, exceptie facand comenzile pentru produse din stocul furnizorilor externi, unde termenul de livrare poate ajunge pana la 14 zile.

Comenzile plasate in weekend sau in zilele de sarbatoare legale vor fi procesate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. Livrarea se face exclusive prin intermediul firmei de curierat Fan Courier .

Dupa ce comanda a fost plasata la curier, traseul acesteia poate fi urmarit, folosind numarul AWB-ului, pe aplicatia de tracking Fan Courier, accesand link-ul de mai jos:

AWB tracking Fan Courier

Comenzile cu valoare mai mare de 500 ron se vor livra gratuit. Taxa de transport pentru comenzile cu valoare mai mica sau egala cu 500 ron este de 20 ron.


Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier, se va percepe o taxa de transport suplimentara de 1 ron/ km aditional.

Reteaua de acoperire poate fi consultata aici:

Arie acoperire localitati Fan Courier

Va rugam sa verificati integritatea coletului in momentul preluarii acestuia si sa mentionati eventualele probleme pe AWB sau sa intocmiti un process verbal de constatare, sa refuzati primirea si plata coletului, daca acesta prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara legata de integritatea coletului primit, este nula.

 

Pentru o protectie cat mai buna, produsele sunt ambalate in cutii de carton sau in plicuri cu bule de protectie.