Meniu
Cos de cumparaturi

Transport gratuit pentru comenzile de minim 499 ron

Concept

Producator: Concept

Polish ceara auto cu Carnauba Concept Easi Wax, 900ml

Lipsa stoc
Polishul ceara auto cu Carnauba Concept Easi Wax este fabricat din cea mai pura ceara braziliana Carnauba si nu contine solventi aromatici. Formula Easi Wax a fost dezvoltata si testata astfel inact filmul protector de ceara sa reziste pana la 50% mai mult decat cerurile conventionale. Poate fi utilizat pe autoturisme, motociclete, barci, rulote, caravane, etc. Easi Wax este usor de aplicat, manual sau cu o masina de polishat. Reziduurile reduse sunt usor de lustruit pana la un luciu extraordina..
8526 lei
Fara TVA:8526 lei
Producator: Concept

Recipient cu pulverizator Concept Mini Spray

In Stoc
Recipient cu pulverizator Concept  Mini Spray Flacon 600 ml..
4400 lei
Fara TVA:4400 lei
Producator: Concept

Solutie curatare universala concentrata Concept 3C Universal Cleaner Concentrate, 5L

Lipsa stoc
Solutie curatare universala concentrata Concept 3C Universal Cleaner Concentrate Indicatii de utilizare: Pentru autoturisme, inainte de utilizare prediluati intre 1:7 si 1:10. Aplicati solutie prin pulverizare sau cu un burete. Lasati sa actioneze cca 1 minut. Clatiti foarte bine cu apa calda. Nu lasati reziduurile neclatite sa se usuce pe vopsea sau pe textile, deoarece acest lucru poate duce la deteriorari. Inainte de a incepe curatarea, verificati compatibilitatea intr-un loc putin vizibil..
11000 lei
Fara TVA:11000 lei
Producator: Concept

Solutie curatare jante Concept Super Alloy Wheel Cleaner, 5L

Lipsa stoc
Solutie curatare jante Concept Super Alloy Wheel Cleaner Indicatii de utilizare: inlaturati excesul de murdarie, noroi. Aplicati cu o pensula sau prin pulverizare. Aplicati pe jante de la o distanta de cca 25cm Folositi o pensula pentru murdaria dificila Lasati solutie sa actioneze pe suprafata dar nu sa se si usuce Clatiti din abundenta cu apa curata cu un aparatd e spalt cu presiune. Evitati contactul cu zonele invecinate din plastic sau vopsite. Clatiti imediat eventualele stro..
14197 lei
Fara TVA:14197 lei
Producator: Concept

Dressing plastic si cauciuc, compartiment motor Concept Hy-Lite Multifunction Dressing, 5L

Lipsa stoc
Dressing plastic si cauciuc, compartiment motor Concept Hy-Lite Multifunction Dressing este un dressing multifunctional pentru compartimentul motor, plastic si cauciuc. Hy-Lite Multifunction Dressing 431 poate fi aplicat pe suprafete umede. Indicatii de utilizare: compartimentul motor trebuie sa fie curatat inainte de tratament. Aplicati cu un pulverizator sau cu o pensula. Stergeti cu o laveta pentru un aspect uniform. Nu aplicati pe zone fierbinti...
28878 lei
Fara TVA:28878 lei
Producator: Concept

Solutie degresant curatare bitum si adeziv Concept Tar and Glue Remover Solvent Cleaner, 5L

Lipsa stoc
Solutia degresant curatare bitum si adeziv Concept Tar and Glue Remover Solvent Cleaner inlatura rapid de pe suprafetele vopsite depunerile mineral, bitum, pete de smoala, resturi de ceara minerala. Indicatii de utilizare: aplicati prin pulverizare sau cu o laveta moale. Frecati delicat pana murdaria este dizolvata si inlaturata. Dupa tratament, limpeziti cu apa din belsug. Nu aplicati pe vopsea proaspata sau pe piese din plastic sensibil (blocuri optice de exemplu). Evitati aplicari repetate..
16499 lei
Fara TVA:16499 lei
Producator: Concept

Solutie curatare textile Concept H.D. Fabric Cleaner, 5L

Lipsa stoc
Solutia curatare textile Concept H.D. Fabric Cleaner este un detergent pentru indepartarea murdariei dificile si curatarea tapiteriilor scaunelor si a covoarelor.  Concept H.D. Fabric Cleaner contine agenti de protectie UV si reda suprafetelor curatate stralucirea culorilor din fabrica. Indicatii de utilizare: diluati pana la 1:60 cu apa usor calduta (38-40 grade C). Aplicati si aspirati in concordanta cu specificatiile productorului de echipament. Pentru verificare compatibilitatii, incercat..
10314 lei
Fara TVA:10314 lei
Producator: Concept

Solutie curatare piele Concept Leather Cleaner, 1L

Lipsa stoc
Solutia curatare piele Concept Leather Cleaner este o formula speciala cu pH neutru pentru curatarea tapiteriilor din piele si a suprafetelor din plastic. Solutia curatare piele Concept Leather Cleaner este solutia profesionala pentru inlaturarea murdariei inainte de aplicarea Leather Protector sau Leather Care Creme...
5294 lei
Fara TVA:5294 lei
Producator: Concept

Solutie hidratare piele Concept Leather Care Creme, 1L

Lipsa stoc
Solutia hidratare piele Concept Leather Care Creme revitalizeaza toate tipurile de piele: curata, hraneste si protejeaza. Solutia hidratare piele Concept Leather Care Creme contine extract natural de lanolina si ceruri pentru a invigora suprafetele decolorate, pentru a inmuia si pentru a reda elasticitatea naturala a pielii. Actiune indelungata. Domeniu de utilizare: suprafete din piele din interiorul autoturismelor si din casa Indicatii de utilizare: aplicati cu ajutorul unui burete aplic..
9076 lei
Fara TVA:9076 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)